Guitar Salon Beograd d.o.o. vas na ovaj način obaveštava kako se Vaše informacije koje prikupljamo koriste. Ovo obaveštenje opisuje našu Politiku zaštite privatnosti podataka.

U ime Guitar Salon Beograd d.o.o. obavezujemo se da ćemo čuvati privatnost svih naših kupaca. Prikupljamo samo neophodne, osnovne podatke o kupcima / korisnicima i podatke neophodne za poslovanje i informisanje korisnika u skladu sa dobrim poslovnim običajima i u cilju pružanja kvalitetne usluge.
Dajemo kupcima mogućnost izbora uključujući mogućnost odluke da li žele ili ne da se izbrišu sa mailing lista koje se koriste za marketinške kampanje.

Svi podaci o korisnicima/kupcima se strogo čuvaju i dostupni su samo zaposlenima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi zaposleni Guitar Salon Beograd d.o.o. (i poslovni partneri) odgovorni su za poštovanje načela zaštite privatnosti.

Molimo Vas da odvojite malo slobodnog vremena i da se upoznate sa našom Politikom zaštite privatnosti podataka i javite nam ukoliko imate bilo kakvih pitanja. Posetom www.guitarsalonbelgrade.com prihvatate naše uslove Politike zaštite privatnosti.

1) Sve informacije koje unesete na naš Web site ili ih dostavite na bilo koji drugi način, prikupljamo i čuvamo u našoj bazi podataka.

2) Informacije koje nam obezbeđujete koristimo kako bi odgovorili na Vaše zahteve, za prilagođavanje buduće kupovine za Vas, unapređenje naše on-line prodavnice i komunikacije sa Vama.

3) Lične podatke koje prikupljamo, omogućavaju nam da Vas obaveštavamo o najnovijim proizvodima, akcijama i predstojećim događajima. Lične informacije takođe koristimo kako bi nam pomogle u razvijanju i poboljšanju naših proizvoda, usluga, sadržaja i oglašavanja.

4) Povremeno možemo koristiti Vaše lične podatke za slanje važnih obaveštenja kao što su informacije o kupovini, predstojećim događajima, promenama naših uslova korišćenja i politike poslovanja.

5) Lične podatke takođe možemo koristiti za interne potrebe kao što su analiza podataka i istraživanja za poboljšanje poslovanja on-line prodavnice.

ZAŠTITA LIČNIH PODATAKA:

Guitar Salon Beograd d.o.o. preuzima mere predostrožnosti – uključujući administrativne, tehničke i fizičke mere – da zašiti Vaše lične podatke od gubitka, krađe i zloupotrebe, kao i od neovlašćenog pristupa, otkrivanja i menjanja.

Guitar Salon Beograd d.o.o. može ažurirati Politiku zaštite privatnosti podataka s vremena na vreme, što će biti objavljeno na našem sajtu blagovremeno.

ZAŠTITA POVERLJIVIH PODATAKA O TRANSAKCIJI:

Prilikom unošenja podataka o platnoj kartici, poverljive informacija se prenose putem javne mreže u zaštićenoj (kriptovanoj) formi upotrebom SSL protokola i PKI sistema, kao trenutno najsavremenije kriptografske tehnologije.

Sigurnost podataka prilikom kupovine, garantuje procesor platnih kartica, pa se tako kompletni proces naplate obavlja na stranicama banke. Niti jednog trenutka podaci o platnoj kartici nisu dostupni našem sistemu.

Ako imate bilo kakvih pitanja ili nedoumica u vezi naše Politike zaštite privatnosti podataka i obradi podataka, molimo Vas da nas kontaktirate.